Quiponin SAOX Pulver er en naturlig forblanding udviklet til iblanding i dyrefoder. Produktet består af udvalgte botaniske elementer, som er rige på triterpene saponiner og smagsstoffer med et højt indhold af naturlige antioxidanter.

Quiponin SAOX Pulver indeholder aktive komponenter, som har en gunstig effekt på produktionsdyr. Produktet indeholder en unik kombination af vand- og fedtopløselige antioxidanter. Synergien af de aktive elementer resulterer i en meget alsidig effekt.

Quiponin SAOX Pulver kan anvendes i ekstruderet, ekspanderet og pelleteret foder, såvel som melfoder. Produktets sammensætning medfører, at det kan anvendes af både producenter af forblandinger og koncentrater, såvel som producenter af færdigfoder.

  • Note: Fodermidlerne i dette produkt er registreret I overensstemmelse med Forordning (EF) Nr. 767/2009 og kommissionens forordning (EU) No 242/2010. Fodertilsætningsstofferne i dette produkt er registreret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EF) Nr. 1831/2003 om fodertilsætningsstoffer og er at finde i registreret over godkendte fodertilsætningsstoffer.

Quiponin™ er et registreret varemærke tilhørende Nor-Add A/S

For yderligere information om dette produkt, litteratur som bekræfter virkningen af elementerne, forsøgsresultater etc., kontakt venligst Nor-Add.